Toimitusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan palveluita myy Jätekukko Oy (y-tunnus 1710559-7). Jätekukko Oy myy verkkokaupassaan palveluita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille Suomessa.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Palvelut tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://kauppa.jatekukko.fi ostoskorin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Jätekukko Oy lähettää verkkokaupan kautta sähköpostitse kaikista tilauksista automaattisen tilausvahvistuksen, jossa on tilausta koskevat olennaiset tiedot, kuten:

  • tilaustunnus sekä PIN-koodi
  • tilauksen sisältö
  • tilauksen hinta

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää, että asiakas on antanut oikean ja toimivan sähköpostiosoitteen tilauksen yhteydessä. Asiakas on vastuussa oikean sähköpostiosoitteen antamisesta. Jos asiakas on tehnyt oston verkkokauppaan rekisteröityneenä, tilauksen sisällön voi tarkistaa verkkokaupasta omalta käyttäjätililtä.

Hinnat ja arvonlisävero

Verkkokaupasta tehdyissä tilauksissa voimassa oleva hinta on se, joka on esillä verkkokaupan hinnastossa tilaushetkellä. Jätekukko Oy pidättää oikeuden hintojen ja kulujen muutoksiin. Kaikki hinnat on merkitty euroina (EUR).

Verkkokaupassa näkyvät hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron.

Toimitus itsepalvelu lajitteluasemilla

Ostettu palvelu suoritetaan asiakkaalle lähetetyn tilausvahvistuksen mukaisesti. Verkkokaupassa ilmoitettu/maksettu palvelutuote on käytettävä yhden (1) kuukauden kuluessa ostopäivästä.

Jos asiakas on ilmoittanut/maksanut kuorman etukäteen verkkokaupassa ja lajitteluasemalla asiointi tapahtuu miehitettynä aikana, on asiakkaan esitettävä tilausvahvistus lajitteluaseman henkilökunnalle. Asiakkaan on myös huomioitava, että rekisteritunnuksen puomien tunnistuskamera on toiminnassa myös miehitettynä aikana, joten etukäteen verkkokaupassa ilmoitettu/maksettu kuorma kuittautuu käytetyksi silloinkin.

Useita eri palvelutuotteita verkkokaupassa ilmoittaneen/maksaneen asiakkaan on huomioitava järjestys, jolla tuotteet kuittautuvat käytetyiksi. Kun asiakas asioi lajitteluasemalla, palvelutuotteet kuittautuvat käytetyiksi maksullisuusjärjestyksessä (sekä vanhimmasta uusimpaan) seuraavassa järjestyksessä:

1. Maksullinen pienkuorma
2. Maksuton pienkuorma

Lisätietoa palvelun lunastamisesta löytyy osoitteesta www.jatekukko.fi/itsepalvelu.

Jätekukko Oy:llä on oikeus perua kauppa, mikäli asiakkaan tilaama palvelu ei ole saatavilla toimitushetkellä tai mikäli verkkokaupassa on selkeä ja merkittävä hinnoitteluvirhe.

Vaaralliset jätteet

Asiakas hyväksyy tilauksen yhteydessä ohjeet vaarallisiin jätteisiin liittyen.

Vaarallisia jätteitä otetaan vastaan itsepalvelulajitteluasemalla rajoitetusti. Verkkokaupan kautta tarjottava vaarallisen jätteen vastaanottopalvelu kattaa ainoastaan pieniä määriä aerosoleja, lyijyakut, maalit, liimat, lakat, öljyt kanistereissa ja kiinteä öljyiset jätteet, loisteputket ja -lamput sekä paristot ja pienakut. Palauta kodin vanhentuneet ja tarpeettomat lääkkeet maksutta apteekkiin. Tunnistamattomat jätteet on tuotava lajitteluasemalle vain henkilökunnan ollessa paikalla. Lajitteluaseman aukioloaika ja itsepalveluaika www.jatekukko.fi/itsepalvelu.

Peruuttamisoikeus

Kuluttaja-asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus erityistä syytä ilmoittamatta. Palveluiden peruuttamisaika lasketaan palvelusopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava sopimuksen peruuttamisesta yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi postitse tai sähköpostilla), postiosoite: PL 2500, 70101 Kuopio,
sähköposti: asiakaspalvelu@jatekukko.fi. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että asiakas lähettää ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen 14 vrk:n määräajan päättymistä. Peruuttamisilmoituksen voi tehdä vapaamuotoisesti esimerkiksi sähköpostilla. Sähköpostiin on liitettävä seuraavat tiedot: tilaustunnus, tilaajan nimi, osoite ja puhelinnumero, maksajan pankkitilinumero sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Asiakkaan peruuttaessa sopimuksen, Jätekukko Oy palauttaa asiakkaalle kaikki saamansa suoritukset viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen vastaanottamisesta. Jätekukko Oy suorittaa palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäistä tilausta tehdessään, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun. Asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Palvelutuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaisesti peruutusoikeutta, jos palvelu on kokonaan suoritettu. Osittain käytetystä palvelusta toimittajalla on oikeus jättää hyvittämättä käytetyn palvelun osuus kokonaishankintasummasta.

Jätekukon verkkokaupan palveluiden toimittamisesta vastaa Jätekukko Oy.

Reklamaatiot ja takuu

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja -ajankohdasta reklamoidessaan palvelun virheestä. Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa sähköpostilla asiakaspalvelun sähköpostiosoitteeseen asiakaspalvelu@jatekukko.fi otsikolla ”Reklamaatio”.

Maksutavat

Palvelut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Osuuspankin, S-Pankin, Ålandsbankenin, Aktian, Handelsbankenin, Danske Bankin, POP Pankin, Säästöpankin ja Nordean verkkopankkimaksut sekä Visa ja Mastercard -maksukortit sekä Mobile Pay. Maksaminen tapahtuu suojatulla yhteydellä Verifonen sivuston kautta. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Verifone Finland Oy (0943819-9) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Verifone näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Verifonella on maksulaitoksen toimilupa. Tilaustiedot lähetetään maksuvälittäjälle aina suojattua internetyhteyttä käyttäen.

Reklamaatiotapauksissa yhteydenotot tulee tehdä ensisijaisesti kauppiaaseen.

Verifone Finland Oy,
y-tunnus: 0943819-9
Vantaankoskentie 14 C
01670 Vantaa

Puhelin: +358 9 477 4330
www.verifone.fi

Väärinkäytös

Väärinkäytöksestä itsepalvelulajitteluasemalla veloitetaan Savo-Pielisen Jätelautakunnan vahvistaman jätetaksan mukainen maksu, http://www.jatelautakunta.fi/fi/taksat. Paperilaskuista veloitamme lisäksi laskutustapamaksua 1,50€/lasku.

Väärinkäytöksi luetaan, jos itsepalvelulajitteluasemalta siivotaan sinne kuulumatonta jätettä (käytetty aika laskutetaan tuntiveloituksena viiden minuutin tarkkuudella), lisäksi jäte laskutetaan erikseen. Väärinkäytöksi luetaan myös, jos itsepalvelulajitteluasemaa joudutaan siivoamaan tahallisen sotkemisen vuoksi. Maksu määrätään sille henkilölle, joka on tuonut jätettä pisteeseen. Lajitteluasemalta saa ottaa tavaraa itselleen ainoastaan tavaroiden kierrätyskontista eli Kiertokukosta. Alueella on tallentava valvontakamera.

Ylivoimainen este

Jätekukko Oy ei vastaa tilauksen toimituksen estymisestä, vaikeutumisesta tai myöhästymisestä johtuen verkkokaupan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolisesta seikasta, kuten lakosta, sodasta, luonnonmullistuksesta tai vienti- ja tuontikiellosta tai force majeuresta.

Riitojen ratkaisu

Jätekukko Oy pyrkii aina ratkaisemaan palveluita koskevat erimielisyydet ensisijaisesti neuvottelemalla kohtuullisen ajan kuluessa. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi neuvotteluilla, ja erimielisyydet saatetaan tuomioistuimen ratkaistavaksi, tulee kanne nostaa Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.

Asiakasviestintä

Jätekukko Oy voi lähettää asiakkailleen asiakaspalveluviestejä sähköpostiin ja puhelimeen. Asiakaspalveluviestit liittyvät asiakkaan tilaukseen verkkokaupasta. Viesteillä voidaan kerätä myös palautetta käytetystä palvelusta sen kehittämisen tueksi. Hyväksymällä verkkokaupan toimitusehdot ja tilaamalla verkkokaupasta asiakas hyväksyy asiakaspalveluviestien lähettämisen ja palautteen keräämisen.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme auttaa teitä palveluihin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä. Meidät tavoittaa sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@jatekukko.fi. Liitä sähköpostin otsikkoon tilaustunnuksesi, mikäli asia koskee tekemääsi tilausta.

Muuta

Jätekukko Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Yhteystiedot

Yritys: Jätekukko Oy
Y-tunnus: 1710559-7
Osoite: PL 2500, 70101 Kuopio
Sähköposti: asiakaspalvelu@jatekukko.fi
Puhelin: 017 368 0152

Itsepalvelulajitteluaseman sijainti

Kuopion Pikkukukko lajitteluasema
Katuosoite: Kaatopaikantie 316, 70800 Kuopio