Isojen jäte-esineiden nouto kotoa

Ei aikaa tai mahdollisuutta kuljettaa isoja jäte-esineitä itse? Ei hätää! Meillä on ratkaisu. Jätekukko tarjoaa noutopalvelun isoille yksittäisille jäte-esineille suoraan kotiovellesi Jätekukon toimialueella.

Kun tilaat noutopalvelumme, voit unohtaa huolen jäte-esineiden siirtämisestä. Ammattitaitoiset noutohenkilömme saapuvat paikalle. Sinun tarvitsee vain varmistaa, että tavarat ovat siirtovalmiina ja purettuna osiin. Me hoidamme loput.

Noudamme yksittäisiä isoja jäte-esineitä, jotka eivät mahdu kokonsa vuoksi kiinteistön omaan jäteastiaan. Tällaisia esineitä ovat esimerkiksi runkopatja, jääkaappi, pesukone, kirjahylly (purettuina osioihin), polkupyörä ja iso taulutelevisio. Sähkölaitteita otetaan mukaan, mutta niiden tulee olla pakattuna ja kannettavissa. 

Palvelu ei sisällä purkutyötä. Esineiden tulee olla kahden henkilön kannettavissa sekä siirtovalmiina. Emme nouda purkujätettä, puutarhajätettä, vaarallista jätettä tai muuta vastaavanlaista tavaraa.

Noudon hinta on 118 euroa, ja se kattaa enintään 2 m2.

Huom! Kuopion Litmasen alueen asukkaat! Käytä tilauksessa poikkeuksellisesti postinumeroa 70820, jotta tilaukset ohjautuvat oikealle aikaikkunalle.

Syötä noutoalueen postinumero